Qui som?

foto_grup_fedaia_5

Som territori, barris, ciutats i pobles de Lleida, de Barcelona, de Tarragona, de Girona i de Terres de l’Ebre. Som petites i som grans. Som expèriencia i joventut. Som escolta. Som democràcia. Som equip. Som col·laboració i consideració. Som diàleg. Som centres d’acollida, centres oberts, acolliments i adopcions, centres residencials i atenció a famílies. Som model SIS. Som arrels i som ales. Som la NOVA FEDAIA que entre totes volem construir. Ens hi acompanyeu?

Integrants de la candidatura

web_fedaia_elisenda_xifreELISENDA XIFRE CAMPS
Directora Àrea de Client Públic i Institucional. Suara Cooperativa
Llicenciada en Psicologia per la UAB i Educadora Social habilitada. Postgrau en Acolliments familiars. Postgrau en Formació Relacional Sistèmica. Màster en Formació de formadors. Direcció Empreses Cooperatives per ESADE. Direcció de Projectes. Curs en el lideratge d’equips i persones. Especialitzada en educació social amb persones amb discapacitat, amb addiccions, infants i joves en situació de risc i en situació de tutela.


web_fedaia_jmanuel_bendala

JUAN MANUEL BENDALA MAUREZA
Director de la Residència Assistencial de Manresa. Fundació Cots
Diplomat en Educació Social per la UA Barcelona. Postgrau en Mediació Familiar. Formació en intervenció socioeducativa i en gestió d’entitats. Especialitzat en educació Social. Vocal del Consell Consultiu de Serveis Socials de l’Ajuntament de Manresa. Participant del grup de treball que va elaborar la “Guia de bones pràctiques per a centres del Sistema de protecció a la infància i l’adolescència” de la DGAIA.


web_fedaia_jmanuel_cabrera

JUAN MANUEL CABRERA MORENO
Director de la Plataforma d’Educació Social de Salesians Sant Jordi al barri de La Mina
Diplomat en Educació Social. Postgrau en Inserció Sociolaboral per l’UB. Màster en Gestió, Direcció i Intervenció en Serveis Socials. Docent com a professor tutor del grau d’Educació Social i en Planificació Estratègica dels graus i màsters de la Fundació Pere Tarrés. Especialitzat en acció social en els àmbits d’infància i jovent vulnerables.


web_fedaia_carme_calafat3

CARME CALAFAT SIQUIER
Directora d’àrea d’Infància i Família d’ABD-Associació Benestar i Desenvolupament
Llicenciada en Psicologia, especialitat clínica sanitària. Cursos de doctorat del departament de Psicologia Social: “Influencia Social: processos, relacions i efectes” de la UB. Màster en Criminologia i execució penal. Docent en Postgrau de Violència Familiar de IL3 UB. Terapeuta en l’àmbit de l’atenció a les famílies i infància en especial situació de vulnerabilitat social. Especialitzada en Intervencions Grupals i Multifamiliars en contextos sanitaris, educatius i socials.


web_fedaia_adela_cami

ADELA CAMÍ I DEALBERT
Directora general d’Eduvic
Educadora Social. Treballadora Social.  Psicoterapeuta familiar i de parella, acreditada per la FEATF i la FEAP. Màster en Teràpia Familiar Sistèmica. Especialitzada en psicoteràpia d’integració y processament del trauma. Des de la direcció general d’Eduvic, dinamitza el departament d’Innovació i Disseny de projectes. Supervisora i consultora en diversos serveis. Docent en postgraus, cursos, seminaris i tallers  per a professionals de l’acció social i clínica.


web_fedaia_erika_dominguez

ERIKA DOMÍNGUEZ ANTILLANO
Directora de serveis d’acció social i polítiques d’igualtat de gènere de Doble Via
Diplomada en Educació Social i Llicenciada en Antropologia social i cultural. Màster en estudis de gènere, dones i ciutadania. Màster en psicopedagogia. Docent en graus i màsters de l’àrea de Ciències de l’Educació i Ciències Socials a la UOC i UAB. Especialitzada en l’àmbit del treball comunitari, l’acció social i l’equitat de gènere.


web_fedaia_joan_muntane

JOAN MUNTANÉ SEUBA
President de Drecera
Professor i educador social. Postgrau en “Atenció primària i infància”.  Representant de la FEDAIA en la junta de La Confederació (Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya). Membre de la Junta del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC). Consultor docent a la UOC en el grau d’Educació Social. Especialitzat en treball amb infància en risc en l’àmbit residencial.


web_fedaia_pilar_nunezPILAR NUÑEZ NERÍN
Directora territorial de Catalunya d’Intress
Formació en Treball Social a l’Escola Universitària de Treball Social de Barcelona. Terapeuta Familiar a l’escola de Teràpia Familiar del Dr. Albert Sarró. Formació en lideratge en entitats no lucratives a ESADE. Formació especialitzada en diferents formacions vinculades en l’àmbit de la violència familiar. Docent especialitzada en l’àmbit de famílies en risc social o en dinàmiques de violència.  Docent  a l’escola de Treball Social ICESB i URL. Especialitzada en l’àmbit d’infància i famílies amb dinàmiques de violència també en l’àmbit de la administració publica.


web_fedaia_montse_torredeflot

MONTSE TORREDEFLOT ELIZALDE
Directora del CRAE casa Família Natzaret. Fundació Nazareth
Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB). Habilitació professional com a Educadora Social a Catalunya. Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC). Postgrau d’Especialització Professional per a l’Assessorament i l’Orientació Psicopedagògica. Postgrau de Direcció de centres Residencials per la Universitat Ramon Llull. Especialitzada en infància en risc.


web_fedaia_natalia_valenzuela

NATALIA VALENZUELA PULIDO
Directora Fundació IReS
Diplomada en Treball Social per la URL. Màster en Criminologia i Execució Penal UAB. Postgrau en Mediació i Resolució de Conflictes. Docent en postgrau, màster, cursos i seminaris per professionals de l´acció social a la UB i UAB. Especialitzada en l’àrea d’acció social.